Va multumim pentru accesarea site-ului http://www.sanovita.ro (denumit in cele ce urmeaza “Site-ul”).
Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate. Serviciile pe care acest Site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani, care au consimtamantul parintilor de a utiliza Site-ul.
Sano Vita este marca inregistrata la OSIM cu Certificat de inregistrare a marcii Nr. 111151 (”Marca Inregistrata”). Toate drepturile asupra Marcii Inregistrate si asupra acestui Site apartin S.C. SANO VITA S.R.L, persoana juridica romana cu sediul in Romania, Str. Industriei nr.89 Pausesti Maglasi, Judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J38/692/01.10.1995, avand cod de inregistrare fiscala RO7852913, Capital social subscris si varsat: 885.000 RON, Tel: +40 250 776 333, Fax: +40 250 776 680, Email: office@sanovita.ro,  inscrisa in registrul de evidenta al prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 31374.
Nu este permisa utilizarea, modificarea, copierea sau orice alte operatiuni referitoare la Marca Inregistrata si la Site fara acordul scris, prealabil, al Societatii.
Nu este permisa incarcarea, transmiterea de e-mailuri, sau lasarea de review-uri produse care au un continut licentios (care victimizeaza, hartuieste, degradeaza sau intimideaza un individ sau un grup de indivizi, dn motive religioase, orientare sexuala, rasa, etnie, varsta sau hadicap).
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Site-ului fara notificare prealabila, orice modificare producand efecte incepand cu momentul postarii pe acest Site. Accesand legatura “Termeni si conditii”, puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.
Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, indiferent de motiv si fara nicio notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site. 
Site-ul pe care l-ati accesat este un site gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.

Limite ale utilizarii Site-ului

Atunci cand accesati Site-ul, declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati:
a) sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) sa nu permiteti sau sa nu autorizati vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare; 
c) sa nu desfasurati si sa nu permiteti desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal; 
Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie, fie si ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.
 

Conexiuni catre alte site-uri

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.
Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Societatea nu poate controla, in nicio masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.
Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site-ului si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

ID utilizator

Unele functii ale acestui Site impun inregistrarea prin selectarea unui identificator de utilizator (“ID utilizator”) si a unei parole unice, precum si prin furnizarea anumitor informatii personale. Daca selectati un ID utilizator pe care Societatea, prin propria sa libertate de decizie, il considera ofensator sau inadecvat, Societatea are dreptul de a suspenda sau sterge contul dumneavoastra.

Sunteti de acord:

(a) sa pastrati confidentialitatea parolei dumneavoastra si sa accesati sistemul folosind numai ID-ul dumneavoastra de utilizator si parola dumneavoastra;
(b) sa va parasiti contul la sfarsitul fiecarei sesiuni de pe Site si
(c) sa anuntati imediat Societatea cu privire la orice utilizare neautorizata a ID-ului de utilizator si a parolei dumneavoastra. Sunteti in totalitate responsabil de toate activitatile care se desfasoara sub ID-ul dumneavoastra de utilizator. Societatea nu va fi responsabila de nicio pierdere sau paguba rezultata prin utilizarea necorespunzatoare a parolei dumneavoastra sau a nerespectarii prevederilor prezentei Sectiuni.
      Sunteti de acord ca Societatea, prin exercitarea libertatii proprii de decizie si fara notificare sau raspundere fata de dumneavoastra sau de orice tert, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastra de utilizator, respectiv sterge sau indeparta din Site orice continut asociat cu ID-ul dumneavoastra de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminari se numara, fara a se limita la, perioade extinse de inactivitate sau de incalcare a prevederilor acestor termeni si conditii de utilizare a Siteului.
 

Informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

IMPORTANT!!!

NOTĂ DE INFORMARE GENERALĂ PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

https://www.sanovita.ro/content/nota-de-informare-generala-privind-prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal-17

Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate de S.C. SANO VITA S.R.L, persoana juridica romana cu sediul in Str. Industriei nr.89, Pausesti Maglasi, Judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J38/692/01.10.1995, avand cod de inregistrare fiscala RO7852913,  inscrisa in registrul de evidenta al prelucrarilor de date cu caracter personal la nr. 31374. Datele dumneavoastra personale vor fi dezvaluite doar angajatilor Societatii, in scopul prelucrarii.
      In legatura cu prelucrarea datelor personale, Societatea va garanteaza urmatoarele drepturi prevazute de REGULAMENTUL (UE) 2016/679 (RGPD 2018) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:
1.    dreptul de acces la date: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de catre Societate;
2.    dreptul de interventie asupra datelor: aveti dreptul de a obtine de  la Societate, la cerere si in mod gratuit:
3.    dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
4.   dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
5.   realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
6.  dreptul de opozitie: aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
7  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: aveti dreptul de a cere si de a obtine:
8.    retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta dumneavoastra, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul dumneavoastra ori alte asemenea aspecte;
9.   reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta dumneavoastra, care va afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la punctul anterior.
 In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la Societate acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, pe adresa Societatii. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
Dreptul de a va adresa justitiei: fara a se aduce atingere posibilitatii de a va adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de REGULAMENTUL (UE) 2016/679 (RGPD 2018), care v-au fost incalcate.
        De asemenea, prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul ca, in eventualitatea unui castig  de orice natura, numele, imaginea dumneavoastra si natura premiului sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea Societatii. Totusi, pentru motive justificate, veti putea retrage oricand consimtamantul privitor la folosirea imaginii dumneavoastra de catre Societate. Retragerea consimtamantului trebuie sa fie facuta in scris, sa fie expresa, explicita si sa fie adusa la cunostinta Societati in timp util.
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Societate si colaboratorii sai (companiile de
livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing, etc) numai in scopul declarat al acestui Site. Datele personale vor fi folosite in scopul de a transmite informatii cu privire la produsele noastre, promotii, buletinele informative periodice, etc., precum si cu privire la produsele si serviciile partenerilor nostri.
 Pentru imbunatatirea performantelor siteului si in vederea oferirii unei experiente cat mai bune Site-ul foloseste cookieuri colectate de catre colaboratorii nostrii si stocheaza informatii legate de IP-urile deviceurilor prin care accesati site. 
Cookie-urile folosite de Site pot fi fara a se limita din partea: Google Analytics, Google Adwords, Facebook Login, Pinterest, Profitshare, Twitter si altii.
       Orice informatie pe care o veti dezvalui pe Site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le faceti cand utilizati acest Site. Prin urmare, Societatea nu va fi responsabila pentru prejudiciile pe care le veti putea suferi dumneavoastra sau alta persoana ca rezultat al interceptiei neautorizate in cadrul utilizarii acestui Site.

Declinarea responsabilitatii

Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) apartine in exclusivitate Societatii. De asemenea imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi fata de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc). Societatea nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a produselor afisate.
 

Reclamarea incalcarii drepturilor de autor

Daca credeti ca opera dumneavoastra (in forma inclusa in Site) a fost copiata, prezentata sau distribuita intr-un mod care constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa notificati aceasta agentului pentru drepturi de autor al Societatii la adresa abuse@sanovita.ro.
 
      O notificare privind incalcarea reclamata trebuie sa se constituie intr-o comunicare scrisa, asa cum este descris in continuare, si trebuie sa contina in buna masura toate elementele urmatoare: (a) o semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele posesorului interesului privind drepturile de autor care se presupune ca au fost incalcate; (b) o descriere a operei/operelor protejata(e) de atare drepturi de autor si o identificare a materialului prin care se reclama incalcarea drepturilor respective; (c) o descriere a numelui exact al operei prin care se incalca drepturile de autor si a locatiei acesteia in cadrul serviciului; (d) informatii suficiente pentru a permite Societatii sa va contacteze, precum adresa fizica, numar de telefon si adresa de e-mail; (e) declaratie prin care aratati ca aveti convingerea de buna credinta ca utilizarea materialului identificat in maniera fata de care se face reclamatia nu este autorizata de posesorul dreptului de autor, de agentul sau sau de lege; (f) o declaratie prin care aratati ca informatiile cuprinse in notificare sunt exacte si ca, sub pedeapsa sperjurului, sunteti autorizat sa actionati in numele posesorului dreptului de autor.
 
Agentul pentru drepturi de autor al Societatii poate fi contactat printr-o solicitare scrisa pe adresa Societatii.
 
Agentul pentru drepturile de autor va raspunde la orice forma de reclamatii privind o presupusa incalcare a drepturilor de autor.
 

Declaratie de non-garantie

*CITITI CU ATENTIE* Intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Site-ul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ si “in forma disponibila” si in masura maxim admisibila permisa de lege. Societatea nu recunoaste, in mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind Site-ul si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul Serviciului sau la continutul oricaror website-uri cu legaturi cu Site-ul. Societatea nu garanteaza, nu-si insuseste, si nu-si asuma responsabilitatea pentru niciun produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama prin intermediul Site-ului sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, si Societatea nu va fi parte si nu va fi responsabil in niciun fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Niciun sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.
 

Limitarea raspunderii

*CITITI CU ATENTIE* Intelegeti si sunteti de acord ca Societatea nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale (chiar daca Societatea a fost informata cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) costul procurarii de servicii substitut rezultate din orice servicii obtinute prin intermediul Site-ului sau de la acesta; (c) accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastra; (d) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Site-ul; (e) inexactitati, greseli sau erori de continut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului; (g) orice defecte de program, virusi, „cai troieni“ sau entitati similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de catre un tert; sau (h) orice alta chestiune privind Site-ul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica. In eventualitatea in care aceasta limitare a raspunderii va fi considerata, indiferent de motiv, inaplicabila sau neexecutorie, sunteti de acord ca raspunderea totala a Societatii sa nu depaseasca suma de cincizeci (50) euro.
 

Compensatie

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea acestor termeni si conditii de catre dumneavoastra sau, urmare a cooperarii sau neglijentei dumneavoastra, de alta persoana care foloseste ID-ul dumneavoastra de utilizator.
 

Declaratie de renuntare si indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a acestor termeni si conditii nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile acestor termeni si conditii, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o instanta, partile cad totusi de acord ca instanta sa depuna eforturi pentru a transpune in practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale termenilor si conditiilor raman valabile si in vigoare.
 

Legislatia in vigoare

Acesti termeni si conditii de accesare si navigare prin intermendiul Site-ului vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva Societatii in temeiul acestor termeni si conditii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de Societate impotriva dumneavoastra in temeiul acestor termeni si conditii va fi prezentata, la alegerea Societatii, instantelor competente din jurisdictia in care domiciliati.
 

Statutul limitarilor

Sunteti de acord ca, indiferent de orice statut sau lege contrara, orice plangere sau actiune derivata din sau corelata cu utilizarea Site-ului trebuie depuse in termen de un (1) an dupa aparitia plangerii sau actiunii, sau vor fi supuse prescriptiei.
 

Cesionare

Toate drepturile asupra acestui Site si drepturile si licentele pe care le implica pot fi cesionate sau transferate de catre Societate fara restrictii.
 

Comentarii/Cereri

Daca aveti orice comentarii sau cereri privind acesti termeni si conditii sau Site-ul, va rugam sa ne contactati in scris, la adresa prevazuta in preambul.
 

Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Toate informatiile expuse, transmise sau continute pe Site, inclusiv dar nelimitandu-se la, meniuri, articole, texte, fotografii, ilustratii, muzica, clipuri audio si video, marci comert, etc. sunt protejate de legile dreptului de autor si de proprietate intelectuala. Toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la materialele postate pe Site sunt detinute de catre Societate, de partenerii si de furnizorii acesteia. Puteti utiliza copii, distribui si transmite continutul Site-ului numai in masura in care aceasta se face ca parte a folosirii datelor personale ale utilizatorului Site-ului.
 
Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
 
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site.

Condiţii de returnare a produselor comandate

 
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi dar cu invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor.
  • Poti returna produsele cumpărate, în ambalajul original, intacte, sub angajamentul scris ca nu ai intervenit in nici un fel asupra produsului returnat, în termen de 30 zile calendaristice de la primire, fără penalităţi dar cu invocarea unui motiv.
  • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.
  • S.C. Sano Vita S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 14 zile calendaristice sau va achita contravaloarea lor in contul indicat de consumator.
  • Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.
Pentru a facilita returul produselor iti punem la dispozitie formularul disponibil pentru download aici.