Starea De Bine Vine Pentru Întreaga Familie

Credem că sănătatea și starea de bine trebuie să fie prilej de bucurie și de satisfacție, nu de anxietăți, neliniști și supărări. Când avem grijă de noi, în fiecare zi, suntem senini și mulțumiți. Suntem optimiști, avem energie, ne facem planuri, trăim! 

Suntem zi de zi mai bine dacă suntem atenți la noi, dacă ne îngăduim lucruri care ne fac bine, dacă ne respectăm pe noi, corpul nostru și mintea noastră. O viață care se așterne frumos și sănătos în fața noastră nu trebuie să fie despre bariere pe care le refuzăm, autolimitari pe care de fapt le respingem, despre griji pe care le ascundem. Să nu ne lăsăm copleșiți de fragilitatea care ne este dată, dar nici să nu ne amăgim de puterea pe care o simțim.  Să acceptăm ceea ce suntem – ființe minunate, de care trebuie să ne îngrijim cu drag. 

Credem în noi și în voi și într-o viață trăită frumos, cu poftă și plăcere, de la mic la mare, în care nu uităm niciodată de “noi”!

Fara zahar

Vegane

Arome naturale

Jeleuri pentru copii

Jeleuri pentru copii

Este o corvoadă atât pentru părinți, cât și pentru copii! Este greu să-i convingi pe cei mici să înghită comprimate sau tablete, regulat, atunci când trebuie. Jeleurile Sanovita Wellness au o textură gumată, plăcută, sunt moi, ușor de mestecat și au gust bun din arome naturale.

Aduc într-o formă concentrată vitamine și mineralele, astfel că nu este nevoie decât de o administrare pe zi. În plus, nu conțin zahăr sau produse de origine animală. Acum „trebuie” este o experiență plăcută!

Jeleuri pentru adulti

Stilul de viață modern, oboseala, stresul, o alimentație dezechilibrată sau nevoile speciale îți afectează starea de bine. Acționează, rămâi în formă și asigură-ți un necesar sporit de vitamine și minerale! În varianta tradițională sub formă de pastile, suplimentele alimentare sunt neplăcute, iar mulți dintre noi experimentează dificultăți la înghițire. O povară!

Jeleurile Sanovita Wellness, care concentrează nutrienți esențiali, sunt prietenoase și ușor de administrat – nu necesită apă, au o textură gumată, plăcută fiind ușor de mestecat, au gust bun din arome naturale, nu conțin zahăr și sunt vegane. 2 jeleuri pe zi reprezintă un răsfăț, fără compromisuri, pentru starea de bine. 

Acadele

Acadele

De ce să te chinui inghițind cu noduri suplimente alimentare comprimate și capsule? Ce îți face bine, nutrienții esențiali, se regăsesc acum într-o formă care îți face plăcere – acadelele SanoVita Wellness cu diverse complexe concentrate de vitamine, minerale și extracte de plante.

Nu conțin zahăr, conservanți, gluten sau coloranți artificiali, au un gust bun cu arome naturale și sunt vegetariene. O porție zdravănă de nutrienți atent combinați, pentru adulți, dar și pentru copii. Mai simplu și mai plăcut de administrat!